Asiakaspalvelu | prettylib.support@openlib.fi | 010 820 4001
Suomeksi In English

Liiketoimintakauppa

PrettyBit Software Oy ja Open Library Solutions Finland Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Open Library Solutions Finland Oy ostaa PrettyBit Oy:n liiketoiminnan. Kaupassa PrettyBit Software Oy:n liiketoiminnan henkilöstö, asiakassopimukset ja tuote-ratkaisut PrettyLib, PrettyCirc ja PrettyBitServer siirtyvät 29.12.2017 alkaen Open Library Solutions Finland Oy:lle.

Open Library Solutions Finland Oy:n strategiana on kasvattaa liiketoimintaansa entistä vahvemmin kirjastojärjestelmien ja verkkopalveluiden alueella.

Open Library Solutions Finland Oy vahvistaa näin toimintaansa kirjastojärjestelmän toimittajana Suomessa. Asiakkaitamme ovat mm. yleiset, tieteelliset, erikois- ja koulukirjastot Suomessa.

Open Library Solutions Finland Oy on vuonna 2010 perustettu kirjastoratkaisujen palvelutalo, joka kuuluu pohjoismaiseen konserniin Bibliotekenes IT-senter AS.

Ohjelmistojen ylläpito, asiakaspalvelu ja käyttöpalvelut jatkuvat täysin normaalisti. Tukisivusto, sähköpostiosoitteet ja tuen puhelinnumerot tulevat kuitenkin muuttumaan hieman.

  • Tukisivusto löytyy tästä eteenpäin osoitteesta: www.prettylib.fi. Vanha osoite on voimassa toistaiseksi, mutta ohjaa pääsääntöisesti kaikilta sivuilta tähän tiedotteeseen.
  • Tuen yleinen sähköpostiosoite on prettylib.support@openlib.fi.
  • Henkilökohtaiset osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@openlibrarysolutions.fi
  • Tuen puhelinnumero yksinkertaistetaan yhteen numeroon 010 820 4001. Aiempi keskuksen numero 010 820 4000 tulee siirtymään toiseen käyttöön, joten PrettyLib/PrettyCirc ja PrettyBitServer asioissa kannattaa soittaa numeroon 010 820 4001.
  • Vanhat sähköpostiosoitteet toimivat kuitenkin edelleen vielä muutaman kuukauden rinnakkain uusien kanssa.


Normaali tuotetukisivusto on siirretty osoitteeseen: www.prettylib.fi